Как да поръчам?


 • ОБЩИ УСЛОВИЯ

Прочетете тези Общи условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с посочените Общи условия.

„ДАЯ“ ЕООД е дружество, регистрирано в Република България, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. „Стара планина” №84; вписано в Агенция по вписванията с ЕИК 102157656.

 

 • ЦЕНИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ СТОКИ

Посочените цени в електронния магазин са с начислено ДДС. Основните цени и параметри характеризиращи стоките са оказани за всеки продукт.

 

 • ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ:  

С цел закупуване на продукти от електронния магазин на „ДАЯ” ЕООД, клиентите правят регистрация и попълват лична информация в регистрационната форма. Тази информация е под закрила на закона за защита на личните данни. ДАЯ ЕООД използва личната информация само и единственно с цел осъществяване на поръчка. Ние приемаме изпратената от Вас информация като използваме данните за изпълнение на Вашата заявка.

 

 • ПОРЪЧКА
 1. Намерете желания от Вас артикул и натиснете последователно бутоните „КУПИ“ за да го добавите в количката за пазаруване и след това „Преглед на количката„.
 2. След като сте избрали желаните артикул и видите избраните артикули, тяхното количество и стойност имате възможност, при Ваше желание да добавите още артикули към поръчката си като изберете желания продукт от страничната лява лента от „КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ“. За да продължите с поръчката натиснете бутона „ПРОДЪЛЖАВАНЕ С ПОРЪЧКАТА“  и следвайте упътването, което Ви предоставя електронната бланка.

 

 • ЗАПЛАЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ СТОКИ

Чрез „Наложен платеж” при доставка или предварително чрез „Банков превод”

 

1.Наложен платеж

Вие плащате дължимата сума на куриера при получаване на стоката. Срокът за доставка на продукти в наличност е до 48 часа след като получим вашето потвърждение и  попълнената Форма за поръчка. В цената на продуктите не е включена сумата за доставка, при обща стойност на пазаруването до 75 лв.

 

2. Банков превод

При заплащане по банков път, Купувачът превежда сума, равна на стойността на стоката съгласно направената поръчка в банковата сметка на „ДАЯ“ ЕООД, посочена в генерираната бланка на поръчката и едва след като съответната сума бъде потвърдена като получена в банковата сметка, „ДАЯ“ ЕООД изпълнява доставката на поръчаните стоки.

Банкова сметка на „ДАЯ” ЕООД

Банка: ЦКБ АД
BIK: CECBBGSF
IBAN: BG 22 CECB 9790 1089 2932 00
Основание: Наименование на продукта!

 

 • ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА доставка за цялата страна до офис на куриерска фирма „ЕКОНТ“, при покупка на стойност над 75 лв!

В безплатната доставка не се включват продукти като Акумулаторни инвалидни колички, Скутери, Болнични легла, Пациентски лифтери и Кислородни концентратори. Условията и сумата за доставка на тези продукти се определят индивидуално.

Доставките се извършват чрез куриерска фирма „ЕКОНТ„.

За продукти в наличност, Ви гарантираме доставка до 48 часа. /Обикновенно доставката се извършва на следващия ден от датата на поръчката или получаването на сумата в банковата сметка./

 • доставки не се извършват в Неделя и официални празници
 • стоки се изпращат след наше запитване по телефона и потвърждение от клиента
 • проверка на поръчки се извършва в работно времена тел: 02/967 66 87
 • поръчки направени след 14.00 се обработват следващия работен ден

Важно!

При доставка, задължително отваряйте и проверявайте стоката пред куриера за евентуални проблеми. При установяване на проблем изискайте да бъде съставен констативен протокол.

Без такъв протокол при установяване на проблем от ваша страна няма уснование за подаване на рекламация. Само с него можете да предявите искане за отстраняване на рекламация.

 

 • ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

При доставката, в зависимост от вида на закупените стоки, клиентът получава гаранционна карта за закупения от него артикул, която дава информация за гаранционния срок и сервиза. Ако артикулите, закупени от клиента, не подлежат на гаранционно обслужване, клиентът не получава документ за гаранция. Всички стоки, предлагани в www.daya-bg.com,  са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Предоставената за продукта търговска гаранция не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност (батерии, консумативи и др.). Гаранционното обслужване се извършва само и единствено в посочените на гаранционната карта сервизни центрове, при наличие на пълна документация и окомплектовка на продукта.