Безплатна доставка

БЕЗПЛАТНА доставка на избрани продукти за цялата страна до офис на куриерска фирма ЕКОНТ, при покупки на стойност над 100 лв!

При обща стойност на пазаруването равна или по-малка от 100 лв.,  доставката е за сметка на купувача. В този случай Вие посочвате желаните от вас условия за извършване на доставката.

Опцията безплатна доставка НЕ ВАЖИ за продукти като: Дезинфектанти, Акумулаторни инвалидни колички, Скутери, Болнични легла, Матраци за легла, Носилки, Кушетки, Посетителски пейки, Пациентски лифтери, Кислородни концентратори и Преносими алуминиеви рампи. Условията и сумата за доставка на тези продукти се определят индивидуално.

За продукти в наличност, Ви гарантираме доставка до 48 часа. (Обикновенно доставката се извършва на следващия ден от датата на потвърждение на поръчката). При неналичност на продукт, или друг проблем с поръчката, ще получите обаждане от представител на ДАЯ ЕООД.

  • доставки до офис на ЕКОНТ не се извършват в Неделя и официални празници;
  • продуктите се изпращат след наше обаждане по телефона и потвърждение от клиента за направената поръчка;
  • проверка на поръчки се извършва в работни дни от 8:30ч. до 17:30ч. на тел: 02/967 66 87 ;
  • поръчки направени след 14.00 часа се обработват на следващия работен ден.

Важно!

При доставка, задължително отваряйте и проверявайте стоката пред куриера за евентуални проблеми. При установяване на проблем изискайте да бъде съставен констативен протокол.

Без такъв протокол при установяване на проблем от ваша страна няма основание за подаване на рекламация. Само с него можете да предявите искане за отстраняване на рекламация.

Затваряне
Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира близо до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:
Понеделник ÷ Петък: 08:00 до 19:00 часа

Събота: 10:00 до 14:00 часа

 

Вижте пълните адреси на магазините

Меню
Затваряне

Количка

Затваряне

Харесани

Наскоро разгледани

Close

Затваряне

Категории