Линейка 24/7 - Превоз от легло до легло!

Партньор на „ДАЯ“ ЕООД в специализирания превоз с линейка на лежащо болни и трудно подвижни хора е „МедиКоректТранс“ ЕООД.

За повече информация как да поръчате линейка, моля, свържете се със служител на „МедиКоректТранс“ ЕООД  на тел: +359 888 150 112

„МедиКоректТранс“ ЕООД са експерти в предоставянето на специализиран медицински транспорт, както в сектора на здравеопазването, така и за частни клиенти. „МедиКоректТранс“ ЕООД предлага спешни и неспешни транспортни пътувания от планирани болнични назначения до преместване в хосписи в рамките на София, страната и чужбина.

Осигурява едновременно рентабилно и изключително високо ниво на обслужване с налично оборудване и напълно обучен екип за повдигане и преместване на трудно подвижни пациенти до и от болнични легла, клинични назначения или болнични заведения.

МедиКоректТранс се стреми Вашите близки да са удобно настанени по време на тяхното пътуване, за да стигнат навреме за назначенията си.

Нашите услуги са широко използвани от:

Нашият обучен персонал на линейка ще отговори на нуждите ви 24 часа, 365 дни в годината. С високо ефективен екип, ние сме в състояние да отговорим на изискванията на клиента по всяко време и да мобилизираме ресурсите си обикновено в рамките на час.

Моля, свържете се с нас за повече информация на тел: 0888 150 112

УСЛУГИ

Ние сме специалисти в транспортирането на лежащи или седящи пациенти:

Navigation
Затваряне

Количка

Viewed

Наскоро разгледани

Close

Категории