fbpx

БЛАГОДАРСТВЕНИ ПИСМА от МЕНТАЛ ЛИГА – Неправителствена организация, работеща в сферата на деца, младежи и възрастни с увреждания.

Уважаеми г-н Кюркчиев,

Бихме искали с това писмо да изразим нашите благодарности във връзка с осигурената Ви подкрепа на организирания от МЕНТАЛ ЛИГА Международен форум в контекста на международния ден на хората с увреждания в Бургас.

За голяма част от обществото ние – хората с уврежданя все още сме невидими, като този факт е налице от гледна точка на недостъпната околна среда. Именно вие се отзовахте на нашия зов и ни подкрепихте осигурявайки ни високотехнологично, модерно и иновативно решение за да можем да присъстваме на това вашно събитие.

Огромно БЛАГОДАРЯ от името на нашите благодарни членове.        

Иван Карагьозов, Главен Секретар МЕНТАЛ ЛИГА.

До “ДАЯ” ЕООД

Уважаеми колеги,

Имам удоволствието да отправя положителните отзиви, които са отразени на годишното общо събрание на СНЦ МЕНТАЛ ЛИГА. На събитието бе коментирана вашата отзивчивост, високо професионална експертиза в областта на хората с увреждания, както и благородното отношение на целия ви екип във връзка с множеството съвмести дейности, които сме организирали и реализирали. Щастлив съм да ви съобщя, че вашата компания е номинирана и наградена със специален символ – сертификат, който ще получите на нашата ежегодна церемония на 3-ти Декември – международния ден на хората с увреждания, която ще се състои в град Бургас. Това високо отличие е скромен израз на благодарността на стотиците хора с увреждания, на които успяхте да помогнете по един или друг начин.

От вечно признателните.

Иван Карагьозов, Главен Секретар МЕНТАЛ ЛИГА.

Затваряне
Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира в близост до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:

Понеделник ÷ Петък: 09:00 до 17:00ч

Обедна почивка: 12:00 до 13:00ч

Събота и Неделя: Почивни дни!

Вижте пълния адрес на магазина

Затваряне Количка
Затваряне Харесани
Close Наскоро разгледани
Затваряне
Сравняване на Продукти (0 Продукта)
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Затваряне
Категории