fbpx

Вземете Антидекубитален дюшек предварително!

Вземете Антидекубитален дюшек предварително!

Aнтидекубиталните дюшеци се отпускат безплатно за лежащоболни при следните заболявания: неврологични заболявания придружени с хемипарези или квадрипарези, будна кома, усложнени невромускулни или други заболявания довели до принудително залежаване в една и съща поза, терминално болни. За ваше улеснение „ДАЯ“ ЕООД предоставя възможност да получите антидекубитален дюшек предварително, още днес!

За безплатно получаване на медицински изделия и помощни средства от „ДАЯ“ ЕООД е необходимо да се извървят няколко „ стъпки ”. Свържете се с нас на тел: 02 967 66 87 и ние ще Ви обясним подробно как може да се възползвате от процедурата за отпускане на парична помощ за закупуване на помощни средства.

За да спестите време, ние ще Ви помогнем с изготвянето на необходимата документация за кандидатстване пред „Социално подпомагане! 

При невъзможност да изчакате времето на реда за „Безплатно получаване“, защото в най-добрия случай минават около две седмици, за Ваше улеснение Ви предоставяме възможност да получите предварително Антидекубитален дюшек, преди издаването на заповедта от Д“СП“ срещу сума във вид на депозит на стойност 180 лв. След получаването на Заповедта от „Социално подпомагане“, Вие ни я предоставяте, следователно ние оформяме останалата част от документацията и Ви възстановяваме предварително дадения депозит.

Примерен вид на дюшека:

Антидекубитален дюшек с компресор/помпа RICANT 2000S

Затваряне
Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира близо до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:

Понеделник ÷ Петък: 09:00 до 17:30ч

Обедна почивка: 12:30 до 13:00ч

Събота:10:00 до 14:00ч

Неделя: почивен ден

Вижте пълния адрес на магазина

Затваряне Количка
Затваряне Харесани
Наскоро разгледани Close
Затваряне

Затваряне
Меню
Категории