Вземете Инвалидна количка предварително!

Вземете инвалидна количка предварително!

Инвалидни колички се отпускат при частична или пълна парализа на долни крайници или други увреждания, при които самостоятелното придвижване е невъзможно. „ДАЯ“ ЕООД предлага възможността да получите вашата инвалидна количка предварително, още днес!

За безплатно получаване на медицински изделия и помощни средства от „ДАЯ“ ЕООД е необходимо да се извървят няколко „ стъпки ”. Свържете се с нас на тел: 02 967 66 87 и ние ще Ви обясним подробно как може да се възползвате от процедурата за отпускане на парична помощ за закупуване на помощни средства.

За да спестите време, ние ще Ви помогнем с изготвянето на необходимата документация за кандидатстване пред „Социално подпомагане! 

При невъзможност да изчакате времето на реда за „Безплатно получаване“, защото в най-добрия случай минават около две седмици, за Ваше улеснение Ви предоставяме възможност да получите предварително Инвалидна количка, преди издаването на заповедта от Д“СП“ срещу сума във вид на депозит на стойност 400 лв. След получаването на заповедта от „Социално подпомагане“, Вие ни я предоставяте, следователно ние оформяме останалата част от документацията и Ви възстановяваме предварително дадения депозит.

Примерен вид на количката:

Инвалидна количка We care/6565 – 43 см седалка

Затваряне
Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира близо до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:
Понеделник ÷ Петък: 08:00 до 19:00 часа

Събота: 10:00 до 14:00 часа

 

Вижте пълните адреси на магазините

Меню
Затваряне

Количка

Затваряне

Харесани

Наскоро разгледани

Close

Затваряне

Категории