fbpx

Вземете Комбиниран тоалетен стол предварително!

Вземете Комбиниран тоалетен стол предварително!

Комбинирани тоалетни столове са отпускат при частична или пълна парализа на долни крайници или други увреждания, при които самостоятелното придвижване е невъзможно. „ДАЯ“ ЕООД предоставя възможност да получите комбиниран тоалетен стол предварително, още днес!

За безплатно получаване на медицински изделия и помощни средства от ДАЯ ЕООД е необходимо да се извървят няколко „ стъпки ”. Свържете се с нас на тел: 02 967 66 87 и ние ще Ви обясним подробно как може да се възползвате от процедурата за отпускане на парична помощ за закупуване на помощни средства.

За да спестите време, ние ще Ви помогнем с изготвянето на необходимата документация за кандидатстване пред „Социално подпомагане“! 

При невъзможност да изчакате времето на реда за „Безплатно получаване“, защото в най-добрия случай минават около месец-дава, за Ваше улеснение Ви предоставяме възможност да получите предварително Комбиниран тоалетен стол, преди издаването на заповедта от Д“СП“ срещу сума във вид на депозит на стойност 165 лв. След получаването на заповедта от „Социално подпомагане“, Вие ни я предоставяте, следователно ние оформяме останалата част от документацията и Ви възстановяваме предварително дадения депозит.

Примерен вид на Комбинирания тоалетен стол:

Комбиниран тоалетен стол без колелца-сгъваем

Затваряне
Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира близо до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:

Понеделник ÷ Петък: 09:00 до 17:30ч

Обедна почивка: 12:30 до 13:00ч

Събота:10:00 до 14:00ч

Неделя: почивен ден

Вижте пълния адрес на магазина

Затваряне Количка
Затваряне Харесани
Наскоро разгледани Close
Затваряне

Затваряне
Меню
Категории