fbpx

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПАЦИЕНТСКИ ЛИФТЕР ПОД НАЕМ

Дая Медицински Изделия ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПАЦИЕНТСКИ ЛИФТЕР ПОД НАЕМ„ДАЯ“ ЕООД предлага пациентски лифтер за повдигане на хора под наем при следните условия:

  • Минимален период за наем на пациентския лифтер е 1 месец!
  • Цена: 150 лв. на месец
  • Получаване – Заплаща се депозит в размер на 600 лв. при наемането на пациентския лифтер, (който депозит се възстановява напълно при връщането на лифтера),  подписва се договор за наем в наш офис, предплаща се наем за 1 месец в размер на 150 лв. Така общата сума за първоначалното наемане е в размер на 750 лв. За всеки следващ месец ще се плаща само по 150 лв.

Връщането на пациентския лифтер под наем трябва да бъде във вида, в който е бил нает, без повреди и почистен. В случай, че лифтера се връща с повреди, то те се оценяват според „Ценовата листа на частите, консумативите и услугите“ на фирма „ДАЯ“ ЕООД и се приспада сумата съответстваща на повредата.

„ДАЯ“ ЕООД е лицензирана по българското законодателство фирма за предоставяне на безплатни помощни средства като инвалидни колички, тоалетни столове, столове за баня, комбинирани тоалетни столове, ходилки/проходилки, подлакътни патерици тип канадки, подмишечни патерици, бастуни, три и четириопорни бастуни, антидекубитални дюшеци за лежащоболни, антидекубитални възглавници и други помощни средства и резервни части и консумативи за всички изброени по-горе медицински изделия и помощни средства за хората с увреждане.

Затваряне
Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира близо до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:
Понеделник ÷ Петък: 09:00 до 18:00 ч

Обедна почивка: 12:30 до 13:30 ч

Събота: 10:00 до 14:00 ч

Неделя: почивен ден

Вижте пълните адреси на магазините

Затваряне Количка
Затваряне Харесани
Наскоро разгледани Close
Затваряне

Затваряне
Меню
Категории