fbpx

Лимфопреса – апарат за лимфен дренаж и пресотерапия под Наем

Лимфопреса – апарат за лимфен дренаж и пресотерапия под Наем

Дая Медицински Изделия Лимфопреса – апарат за лимфен дренаж и пресотерапия под Наем

ДАЯ ЕООД предлага Апарат за лимфен дренаж и пресотерапия, аналогов, с 4 порта – за Лимфопреса  (система за терапия с въздушна компресия) под наем.

Апаратът се използва за провеждане на компресионна терапия на части от Вашето тяло, който всъщност е съставна част от обща система Лимфопреса, състояща се от Апарат за лимфен дренаж и пресотерапия и допълнително надуваем елемент (продукт) в зависимост от зоната на терапия, т.е. надуваем РЪКАВ за терапия на ръка, надуваем БОТУШ за терапия на крак или надуваем ПОЯС за лумбална и коремна област.

С помощта на такава система се прилага натиск върху меките тъкани и по този начин се увеличава налягането на тези зони и се подпомага намаляването на отока и подуването.

Условия за получаване на системата Лимфопреса – апарат за лимфен дренаж и пресотерапия и допълнителните надуваеми елементи (продукти) под наем:

  • Допълнителните елементи (продукти) към апарата за лимфен дренаж, т.е. – надуваем РЪКАВ за терапия на ръка, надуваем БОТУШ за терапия на крак или надуваем ПОЯС за лумбална и коремна област НЕ се дават под наем, тъй като веднъж надути и поставени на човек, от хигиенна гледна точка не може да се предлагат за използване от друг човек. Поради тази причина е нужно тяхното закупуване в размер на цената съответстваща на продукта в сайта ни.
  • Ето защо ПОД НАЕМ СЕ ОТДАВА само Апарат за лимфен дренаж и пресотерапия, аналогов, с 4 порта, който е съставна част от системата за пресотерапия с въздушна компресия. Наемът на апарата е 90 лв. за 1 месец, като минималния срок за наемане е 1 месец (т. е. при наемането се заплащат първоначално 90 лв. наем за 1 месец). При наемането на апарата се оставя и депозит в размер на 270 лв., който депозит се възстановява напълно след връщане на апарата. Така общата първоначална сума при наемане на апарата е в размер на 360 лв.
  • Получаване – Подписва се договор за наем в наш офис, предплаща се наема за избрания наемен период, оставя се депозита и се закупуват отделно еднократно в зависимост от нуждата необходимите за цялостната система допълнителни надуваеми елементи (продукти) към апарата за лимфен дренаж, т.е. – надуваем РЪКАВ за терапия на ръка, надуваем БОТУШ за терапия на крак или надуваем ПОЯС за лумбална и коремна област на цената, на която се предлагат в нашия сайт. 
  • След като изтече избрания от Вас наемен срок, при желание от Ваша страна наемния период може да се продължи отново за нов срок от 1 месец, за сумата от 90 лв.

Връщането на апарата за лимфен дренаж, който е взет под наем трябва да бъде във вида, в който е бил нает, без повреди и почистен. В случай, че апарата се връща с повреди, то те се оценяват според “Ценовата листа на частите, консумативите и услугите” на фирма “ДАЯ” ЕООД и се приспада сумата съответстваща на повредата от оставения депозит за него. При замърсен и непочистен апарат се удържат 20 лв.

Затваряне
Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира в близост до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:

Понеделник ÷ Петък:

09:00 до 17:30ч

Обедна почивка:

12:30 до 13:00ч.

Събота и Неделя: Почивни дни!

Вижте пълния адрес на магазина

Затваряне Количка
Затваряне Харесани
Close Наскоро разгледани
Затваряне
Сравняване на Продукти (0 Продукта)
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Затваряне
Категории