fbpx

Как да поръчам?

Дая Медицински Изделия Как да поръчам?

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Прочетете тези Общи условия, преди да използвате този уеб сайт и да направите поръчка за закупуване и получаване на медицински изделия и/или помощни средства, приспособления и съоръжения за хора с увреждания. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с посочените Общи условия.

“ДАЯ” ЕООД е дружество, регистрирано в Република България, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. „Петра” №6 партер, вписано в Агенция по вписванията с ЕИК: 102157656.

ЦЕНИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ СТОКИ

Посочените цени в електронния магазин са в български лева и са с начислен ДДС. Основните цени и параметри характеризиращи стоките са оказани за всеки индивидуален продукт.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ:  

С цел закупуване на продукти от електронния магазин на „ДАЯ” ЕООД, клиентите правят регистрация и попълват лична информация в регистрационна форма. Тази информация е под закрилата на Закона за защита на личните данни. “ДАЯ” ЕООД използва въведената лична информация само и единствено с цел осъществяване на доставка на стоки след направена поръчка. Ние приемаме изпратената от Вас информация като използваме данните единствено и само за изпълнение на Вашата заявка, попълване на гаранционна карта, фактура и/или изпращане на поръчана стока по куриер.

ПОРЪЧКА

  1. Изберете желания от Вас продукт и натиснете последователно бутоните „КУПИ“ за да го добавите в количката за пазаруване и след това “Преглед на количката“, за да прегледате добавените артикули. Когато преглеждате количката ще можете да виждате името на артикула, избраната бройка и цената.
  2. След като сте избрали желаните продукти и видите тяхното количество и стойност имате възможност, при Ваше желание да добавите още артикули към поръчката си като изберете желания продукт от страничната лява лента от “КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ”. За да продължите с поръчката натиснете бутона “ПРОДЪЛЖАВАНЕ С ПОРЪЧКАТА”  и следвайте упътването, което Ви предоставя електронната бланка.

ЗАПЛАЩАНЕ ЗА ПОРЪЧАНИ ПРОДУКТИ

Предлагаме Ви няколко метода за заплащане на избраните продукти, както при пазаруване в наш физически магазин, така и посредством електронен магазин. При пазаруване в наш магазин можете да заплатите в брой и посредством банкова карта на ПОС терминал. Когато използвате електронния ни магазин: при доставка – чрез „Наложен платеж” и предварително – чрез „Банков превод”.

1.Наложен платеж

Вие плащате дължимата сума равна на стойността на закупените продукти съгласно направената поръчка на куриера при получаване им. Доставка се извършва след като получим попълнената Форма за поръчка и след направено запитване от нас по телефона за потвърждение на направената от Вас поръчка.

Разходът за доставка на поръчаните продукти е за сметка на купувача и се плаща на куриера при получаване!

2. Банков превод

При заплащане по банков път, Купувачът превежда сума равна на стойността на закупените продукти съгласно направената поръчка в банковата сметка на “ДАЯ” ЕООД, посочена в генерираната бланка на поръчката. След като съответната сума бъде потвърдена като получена в банковата ни сметка и след направено запитване от нас по телефона за потвърждение на направената от Вас поръчка, ние изпълняваме доставката на поръчаните продукти.

Разходът за доставка на поръчаните продукти е за сметка на купувача и се плаща на куриера при получаване!

Банкова сметка на „ДАЯ” ЕООД:

Банка: БАНКА ДСК
BIK: STSABGSF
IBAN: BG30STSA93001528812282
Основание: Наименование на продукта или Номер на онлайн поръчката!

3. Банкова карта – дебитна или кредитна карта

Клиентите на ДАЯ ЕООД могат да заплатят за избраните от тях стоки посредством кредитна / дебитна карта на ПОС терминал на Банка ДСК в магазина. Съгласно законодателството на Р България и следвайки добрите практики в тази сфера ДАЯ ЕООД не съхранява номера на банкови карти независимо от техния издател, срок на валидност или точка от която са използвани по време на извършвано плащане.

В  случай на картово плащане или плащания по банков път, ДАЯ ЕООД не носи каквато и да е отговорност за каквито и да е разходи във връзка с такси, комисионни или други допълнителни плащания, направени от Потребителя или неговата банка по повод на самата транзакция, както и в случаите на обмен на валута, прилагани от банката, издала картата на клиента в случаите, в които валутата е различна от BGN. 

ДОСТАВКА

Разходът за доставка на поръчаните продукти е за сметка на купувача и се заплаща на куриера при получаване на пратката!

За продукти в наличност, Ви гарантираме доставка до 48 часа. (Обикновено доставката се извършва на следващия ден от датата на потвърждение на поръчката). При неналичност на продукт, или друг проблем с поръчката, ще получите обаждане от представител на ДАЯ ЕООД.

  • Продуктите се изпращат след наше обаждане по телефона и потвърждение от клиента за направената поръчка.
  • Доставките да се извършват с куриерска фирма ЕКОНТ, регламентирано според техните условия. Според договореността ни с ЕКОНТ, клиентите ни се възползват от процентно намаление на сумата по доставката.
  • Проверка на поръчки се извършва в работни дни от 9:00 ч. до 17:30ч. на тел: 02/967 66 87.
  • Поръчки направени след 14.00 часа се обработват на следващия работен ден.

Важно!

При доставка, задължително отваряйте и проверявайте стоката пред куриера за евентуални проблеми. При установяване на проблем изискайте да бъде съставен констативен протокол.

Без такъв протокол при установяване на проблем от ваша страна няма основание за подаване на рекламация! Само с него можете да предявите искане за отстраняване на рекламация.

Доставка с друг куриер по желание на клиента различен от “ЕКОНТ”

ДАЯ ЕООД работи единствено с куриерска фирма “ЕКОНТ”! За да изпратим пратка с желан от вас куриер, следва да изпълните следните стъпки:

  • След като сте избрали желания продукт, следва да направите поръчка и във формата за поръчка да посочите начин за заплащане – Банков превод. След като направите плащането по банковата сметка на фирма ДАЯ ЕООД, да подадете данните за вземане на пратката на желания от вас куриер и да ни информирате по телефона, че куриер ще вземе пратката от нашия магазин. 

ГАРАНЦИОННИ УСЛОВИЯ

При доставката, в зависимост от вида на закупените стоки, клиентът получава гаранционна карта за всеки закупен от него артикул, която дава информация за гаранционния срок и сервиза. Ако артикулите, закупени от клиента, не подлежат на гаранционно обслужване, клиентът не получава документ за гаранция. Всички стоки, предлагани в daya-bg.com,  са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Предоставената за продукта търговска гаранция не покрива компоненти на продукта с ограничен срок на годност (батерии, консумативи и др.). Гаранционното обслужване се извършва само и единствено в посочените на гаранционната карта сервизни центрове, при наличие на пълна документация и окомплектовка на продукта.

Политика за рекламации и право на връщане

Политиката за рекламации и правото за връщане на стоки закупени от ДАЯ ЕООД се извършват по правилата на ЗЗП и съобразно сроковете и условията на търговката гаранция на стоките. 

РЕКЛAMAЦИЯ

  1. Πoтребитeлят имa пpaвo нa реклaмaция зa вcяко несъoтвeтcтвиe нa cтокатa c дoгoвopeнoтo/пopъчaнoтo, когaтo cлeд достaвкатa, ca oткрити несъoтвeтcтвия c дoгoвора зa продaжбa.
  2. Πoтреребитeлят имa пpaвo дa предяви реклaмaция нa cтокатa, нeзaвиcимo oт тoвa дaли произвoдитeлят или тъpгoвeцът e предостaвил тъpгoвска гаранция нa cтокатa или услyгaтa.
  3. Когато yдoвлeтвopявaнeтo нa реклaмaциятa се извъpшвa чрез зaмянa нa стоката c друга, cъoтвeтcтвaщa нa дoгoвopeнoтo, тъpгoвeцът щe зaпaзи нa пoтребитeля пъpвoнaчaлнитe гаранциoнни услoвия.
  4. Πpи предявявaнe нa реклaмaциятa нa cтока пoтребитeлят мoжe дa претeндиpa зa възcтaнoвявaнe нa зaплaтeнaтa сумa, зa зaмeнянe нa стоката c друга, cъoтвeтcтвaщa нa дoгoвopeнoтo или зa oтбив oт цeнaтa.
  5. Πpи пpeдявявaнe нa peĸлaмaция пoтpeбитeлят пocoчвa пpeдмeтa нa peĸлaмaциятa, пpeдпoчитaния oт нeгo нaчин зa yдoвлeтвopявaнe нa peĸлaмaциятa, cъoтвeтнo paзмepa нa пpeтeндиpaнaтa cyмa, и aдpec, тeлeфoн и еmаіl зa ĸoнтaĸт.
  6. Πpи пoдaвaнe нa peĸлaмaция пoтpeбитeлят зaдължитeлнo cлeдвa дa пpилoжи и дoĸyмeнтитe, нa ĸoитo ce ocнoвaвa пpeтeнциятa, a имeннo: касовa бeлeжка или фактура / пpoтoĸoли, aĸтoвe или дpyги дoĸyмeнти, ycтaнoвявaщи несъoтвeтcтвиeтo нa cтoĸaтa или ycлyгaтa c дoгoвopeнoтo; дpyги дoĸyмeнти, ycтaнoвявaщи претeнциятa пo ocнoвaниe и paзмep.
  7. Реклaмaциятa нa пoтребитeлска cтока мoжe дa се предяви дo двe гoдини oт достaвĸaтa нa cтокатa, нo нe пo-ĸъcнo oт двa месецa oт устaнoвявaнe нa несъoтвeтcтвиeтo c дoгoвopeнoтo, ĸaĸтo и cлeд изтичaнeтo и нa срока нa гoдност.
  8. Cpoĸът cпиpa дa тeчe пpeз вpeмeтo, нeoбxoдимo зa пocтигaнe нa cпopaзyмeниe мeждy пpoдaвaчa и пoтpeбитeля зa peшaвaнe нa cпopa.
  9. Ако тъpгoвeцът e пpeдocтaвил тъpгoвcĸa гapaнция нa cтoĸaтa и cpoĸът нa гapaнциятa e пo-дълъг oт cpoĸoвeтe зa пpeдявявaнe нa peĸлaмaциятa пo aл. 1, peĸлaмaциятa мoжe дa ce пpeдяви дo изтичaнeтo нa срока нa търговската гаранция.

Възстановяване на заплатена сума

При възползване от правото на рекламация и/или връщане на стока и/или отказ от договорни отношения потребителите на ДАЯ ЕООД имат правото на възстановяване на заплатените от тях суми в разумен срок до максимум 30 дни, като възстановяването на сумата e посредством следните платежни канали, спрямо метода на постъпило плащане.

  1. Ако клиентът е заплатил в брой в наш магазин за стока, клиентът получава възстановяване на сумата в брой /на ръка/.
  2. Ако клиентът е заплатил в наш магазин посредством банкова карта, то възстановяването на сумата става само и единствено по същата банкова сметка на картата, с която е извършено плащането! Не може да получите сумата в брой / на ръка/ в наш магазин, ако сте заплатили за стоката посредством банкова карта.
  3. Ако клиентът е заплатил по банков път, то ДАЯ ЕООД възстановява сумата по сметка на клиента от която е получено плащането.
  4. Ако клиентът е получил стоката по куриер и е заплатил с Наложен платеж по време на доставката, то сумата може да бъде възстановено по банкова сметка на името на лицето получило и заплатило за стоките/услугите, при доставка. Ако лицето не разполага с банкова сметка на свое име, то клиентът изпраща до ДАЯ ЕООД стоката обект на възстановяване на сумата по куриерска фирма ЕКОНТ посредством опциите “Наложен платеж” и “Преглед и Тест” за своя сметка. След като служител на ДАЯ ЕООД се убеди, че стоката е в изправност, пълен комплект и опаковка, придружена с документите при покупка, заплаща на куриера сумата, която клиентът ще получи. 
Затваряне
Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира в близост до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:

Понеделник ÷ Петък:

09:00 до 17:30ч

Обедна почивка:

12:30 до 13:00ч.

Събота и Неделя: Почивни дни!

Вижте пълния адрес на магазина

Затваряне Количка
Затваряне Харесани
Close Наскоро разгледани
Затваряне
Сравняване на Продукти (0 Продукта)
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Затваряне
Категории