fbpx

Устройство за изкачване на инвалидни колички по стълби (Стълбищен робот) ПОД НАЕМ

С устройство за изкачване на инвалидни колички по стълби е възможно да се узаконят обекти пред ДАГ и ДНСК като вариант за осигуряване на достъпна архитектурна среда за хора с увреждания. За изготвяне на оферта за тази услуга, моля свържете се с нас на тел: 0887 937 668

Условия при наемане на устройството за персонално използване:

  • Дава се под наем, като задължително условие е обслужващият човек-оператор да е преминал курс по правилна експлоатация на устройството. Това обучение се предлага безплатно от нашата фирма и е небходимо за да сме сигурни и двете страни, че с това действие бихме избегнали евентуално нараняване на пасажера и обслужващия човек, така също и възникване на повреда на устройството.
  • Минимален период за наем на е 1 месец!
  • Цена: 600 лв. на месец.
  • Получаване – Заплаща се депозит в размер на 3200 лв. при наемането на устройсвото, (който депозит се възстановява напълно при връщане на продукта),  подписва се договор за наем в наш офис, предплаща се наем за 1 месец в размер на 600 лв. Така общата сума за първоначалното наемане е в размер на 3800 лв.
  • Връщането на изкачващото устройство трябва да бъде във вида, в който е било наето, без повреда и почистено. В случай, че изкачващото устройство се връща с повреди, то те се оценяват според “Ценовата листа на частите, консумативите и услугите” на фирма “ДАЯ” ЕООД и се приспада сумата съответстваща на повредата. При връщане на замърсено и непочистено устройство се удържат 50 лв.

Значение на оставянето на депозит при наемане: В случаите когато устройството се връща с евентуална повреда и/или замърсено, от депозита оставен за него при наемането му се приспада сумата съответстваща от сбора на евентуалните повреди и/или замърсяване.

Видео:

Затваряне
Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира в близост до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:

Понеделник ÷ Петък:

09:00 до 17:30ч

Обедна почивка:

12:30 до 13:00ч.

Събота и Неделя: Почивни дни!

Вижте пълния адрес на магазина

Затваряне Количка
Затваряне Харесани
Close Наскоро разгледани
Затваряне
Сравняване на Продукти (0 Продукта)
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Затваряне
Категории