За нас

„ДАЯ” ЕООД е основана през 1997 година с предмет на дейност предоставяне на медицински изделия и помощни средства, приспособления и съоръжения за хора с увреждания. Персоналът на фирмата (част, от който са медицински лица) е добре запознат със спецификата им.

„ДАЯ“ЕООД

  • предполага компетентност и професионализъм в работата
  • гарантира култура и етика в отношенията с клиентите

„ДАЯ“ ЕООД предлага медицински изделия, помощни средства и съоръжения за хората с увреждания, болнично оборудване, продукти за рехабилитация, като:
Инвалидни колички, Комбинирани и самостоятелни столове за тоалет и баня, Проходилки, Ролатори, Патерици, Бастуни, Антидекубитални дюшеци, Антидекубитални възглавници, Устройства за изкачване на инвалидни колички и товари по стълби, Рампи, Болнични легла и обзавеждане, Ортези, Шини, Колани, Санитарни продукти, както и сервизно обслужване за изброените продукти.

Фирмата е одобрена за дейността си от Министерството на труда и социалната политика, посредством Агенция за хората с увреждания, с Удостоверение №100/11.02.2008 г.Дая Медицински Изделия За нас

Осигуряването на медицинските изделия и помощни средства, приспособления и съоръжения е важна стъпка, насочена към постигане на максимална независимост и интеграция в обществото на хората с увреждания.

 „ДАЯ” ЕООД призовава за толерантност и равностойно отношение към хората с увреждания, но с различни възможности!

През 2016 г. „ДАЯ“ ЕООД представя, разработва и предлага за първи път в България, като втора продуктова линия Устройства за изкачване на хора и товари по стълби. Разширяването на дейността на фирмата в сферата на транспортни и изкачващи стълби мобилни решения следва след 19 години добри практики и опит в търговията с медицински изделия, болнично оборудване и осигуряване на разнородни услуги в тази сфера. „ДАЯ“ ЕООД е официален и единствен представител в България на SANO Transportgeraete GmbH, Австрия, за устройства за транспортиране и изкачване на товари и хора по стълби.

SANO Transportgeräte GmbH е иновативна и успешна компания производител, базирана в Австрия. Фирмата е специализирана в разработване и производство на мобилни, акумулаторни решения, за транспортиране и изкачване на хора с увреждания и на тежки товари по стълби. Компанията разполага с глобален патент за разработката си на технология за транспортиране и изкачване на хора и товари по сълби – „LIFTKAR stairclimber“. Стратегическото партньорство с „ДАЯ“ ЕООД за представяне на компанията в България започва през 2016 г. Подвижните транспортни уреди се изработват на място в собствените им производствени обекти. SANO Transportgeraete GmbH изнася 92% от продукцията си, като продуктите се продават в повече от 50 експортни дестинации. Заедно със собствените си дъщерни дружества SANO Deutschland GmbH и SANO UK, както и с обширна дилърска мрежа, SANO Transportgeraete GmbH предлага глобална мрежа за продажби и обслужване на своите продукти – „LIFTKAR stairclimber“.

Всички продукти, които предлага „ДАЯ” ЕООД са с гарантирано качество и са производство на известните фирми: Burmeier GmbH & Co KG, MOBIAK S.A, MORETTI S.p.A., Orthoteh, ERSAMED и др. Имат „СЕ“ марка и всички се предлагат на Европейския пазар. Официален дистрибутор и единствен представител за България на ALLMEDICA s.r.o, Чехия.

Затваряне
Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира в близост до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:

Понеделник ÷ Петък: 09:00 до 17:30ч

Обедна почивка: 12:30 до 13:00ч

Събота и Неделя: Почивни дни!

  • Уважаеми клиенти, имате предвид, че на 6 и 22 Септември 2023г НЯМА да работим!

Вижте пълния адрес на магазина

Затваряне Количка
Затваряне Харесани
Close Наскоро разгледани
Затваряне
Сравняване на Продукти (0 Продукта)
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Затваряне
Категории