За нас

„ДАЯ” ЕООД е основана през 1997 година с предмет на дейност предоставяне на медицински изделия и помощни средства, приспособления и съоръжения за хора с увреждания. Персоналът на фирмата (част, от който са медицински лица) е добре запознат със спецификата им.

„ДАЯ”ЕООД

  • предполага компетентност и професионализъм в работата
  • гарантира култура и етика в отношенията с клиентите

“ДАЯ” ЕООД предлага медицински изделия, помощни средства и съоръжения за хората с увреждания, болнично оборудване, продукти за рехабилитация, като:
Инвалидни колички, Комбинирани и самостоятелни столове за тоалет и баня, Проходилки, Ролатори, Патерици, Бастуни, Антидекубитални дюшеци, Антидекубитални възглавници, Устройства за изкачване на инвалидни колички и товари по стълби, Рампи, Болнични легла и обзавеждане, Ортези, Шини, Колани, Санитарни продукти, както и сервизно обслужване за изброените продукти.

Фирмата е одобрена за дейността си от Министерството на труда и социалната политика, посредством Агенция за хората с увреждания, с Удостоверение №100/11.02.2008 г.Дая Медицински Изделия За нас

Осигуряването на медицинските изделия и помощни средства, приспособления и съоръжения е важна стъпка, насочена към постигане на максимална независимост и интеграция в обществото на хората с увреждания.

 „ДАЯ” ЕООД призовава за толерантност и равностойно отношение към хората с увреждания, но с различни възможности!

През 2016 г. „ДАЯ“ ЕООД представя, разработва и предлага за първи път в България, като втора продуктова линия Устройства за изкачване на хора и товари по стълби. Разширяването на дейността на фирмата в сферата на транспортни и изкачващи стълби мобилни решения следва след 19 години добри практики и опит в търговията с медицински изделия, болнично оборудване и осигуряване на разнородни услуги в тази сфера. „ДАЯ“ ЕООД е официален и единствен представител в България на SANO Transportgeraete GmbH, Австрия, за устройства за транспортиране и изкачване на товари и хора по стълби.

SANO Transportgeräte GmbH е иновативна и успешна компания производител, базирана в Австрия. Фирмата е специализирана в разработване и производство на мобилни, акумулаторни решения, за транспортиране и изкачване на хора с увреждания и на тежки товари по стълби. Компанията разполага с глобален патент за разработката си на технология за транспортиране и изкачване на хора и товари по сълби – „LIFTKAR stairclimber“. Стратегическото партньорство с „ДАЯ“ ЕООД за представяне на компанията в България започва през 2016 г. Подвижните транспортни уреди се изработват на място в собствените им производствени обекти. SANO Transportgeraete GmbH изнася 92% от продукцията си, като продуктите се продават в повече от 50 експортни дестинации. Заедно със собствените си дъщерни дружества SANO Deutschland GmbH и SANO UK, както и с обширна дилърска мрежа, SANO Transportgeraete GmbH предлага глобална мрежа за продажби и обслужване на своите продукти – „LIFTKAR stairclimber“.

Всички продукти, които предлага „ДАЯ” ЕООД са с гарантирано качество и са производство на известните фирми: Burmeier GmbH & Co KG, MOBIAK S.A, MORETTI S.p.A., Orthoteh, ERSAMED и др. Имат “СЕ” марка и всички се предлагат на Европейския пазар. Официален дистрибутор и единствен представител за България на ALLMEDICA s.r.o, Чехия.

Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира в близост до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:

Уважаеми клиенти, имайте предвид, че на 14 Юни 2024г /Петък/, магазинът ни ще работи до 15:00 часа!

Моля, да ни извините за причиненото неудобство!

Понеделник ÷ Петък:

09:00 до 17:30ч

Обедна почивка:

12:30 до 13:00ч.

Събота и Неделя: Почивни дни!

Вижте пълния адрес на магазина

Количка
Харесани
Наскоро разгледани
Сравняване на Продукти (0 Продукта)
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Категории