„ДАЯ” ЕООД е основана през 1997 година с предмет на дейност предоставяне на медицински изделия и помощни средства, приспособления и съоръжения за хора с увреждания. Персоналът на фирмата (част, от който са медицински лица) е добре запознат със спецификата им.

„ДАЯ“ЕООД

„ДАЯ“ ЕООД и предоставя медицински изделия и помощни средства, приспособления и съоръжения за хората с увреждания, като:
инвалидни колички, комбинирани и самостоятелни столове за тоалет и баня, проходилки, ролатори, патерици, бастуни, антидекубитални дюшеци, антидекубитални възглавници, масички за инвалидни колички, слухови апарати, изкачващи устройства за инвалидни колички, болнично обзавеждане, продукти за рехабилитация, ортези и санитарни продукти, както и сервизно обслужване за изброените медицински изделия, помощни средства, приспособления и съоръжения.

Продуктите, които предлага „ДАЯ” ЕООД са с гарантирано качество и са производство на известните фирми: INVACARE, Foshan Dongfang Medical Equipment Manufaktory Ltd.,  MORETTI, Bischoff & Bischoff, Orthoteh, ERSAMED и др. Имат „СЕ“ марка и всички се предлагат на Европейския пазар. Официален дистрибутор и единствен представител за България на ALLMEDICA s.r.o, Чехия и SANO Transportgeraete GmbH, Австрия.

Фирмата е одобрена за дейността си от Министерството на труда и социалната политика, посредством Агенция за хората с увреждания, с Удостоверение №100/11.02.2008 г.

Вижте УДОСТОВЕРЕНИЕТОЗа нас

от Агенцията за хората с увреждания.


Осигуряването на медицинските изделия и помощни средства, приспособления и съоръжения е важна стъпка, насочена към постигане на максимална независимост и интеграция в обществото на хората с увреждания.

 

„ДАЯ” ЕООД призовава за толерантност и равностойно отношение към хората с увреждания, но с различни възможности!

Navigation
Затваряне

Количка

Viewed

Наскоро разгледани

Close

Категории