fbpx

Антидекубитален дюшек под наем

Антидекубитален дюшек под наем

ДАЯ ЕООД предлага Антидекубитален дюшек под наем, който се състои от 2 части:

  1. Дюшек (или матрак за антидекубитален дюшек), това е основната част на Антидекубиталния дюшек и представлява надуваем дюшек от специална негорима материя (негоримо PVC), която се поставя под болния и благодарение на компресора поддържа постоянно само една активна група от клетки на матрака. По този начин предотвратява образуването на декубитални рани или т.нар. рани от залежаване.
  2. Компресор (или помпа) за антидекубитален дюшек, който надува на различни цикли двете групи клетки на дюшека (матрака) и поддържа, чрез зададена програма, определено количество приток на въздух, нужен за дюшека.

Условия за получаване на антидекубитален дюшек под наем:

  • Дюшекът (матракът за антидекубитален дюшек) не се дава под наем, тъй като веднъж надут и поставен под болния, от хигиенна гледна точка не може да се предлага за използване от друг човек. Поради тази причина е нужно неговото закупуване в размер на 70 лв.
  • Ето защо под наем се отдава само компресора на антидекубиталния дюшек. Наемът му е по 2 лв. за всеки ден, като минималния срок за наемане е 10 календарни дни. Заплаща се депозит в размер на 100 лв., при наемането на компресора.
  • При задържането и използването на компресора на антидекубиталния дюшек за повече от 30 календарни дни наемът му на ден ще бъде по 1 лв.

Връщането на компресора на антидекубитален дюшек по наем трябва да бъде във вида, в който е бил нает, без повреди и почистен. В случай, че компресорът на антидекубиталния дюшек се връща с повреди, то те се оценяват според „Ценовата листа на частите, консумативите и услугите“ на фирма „ДАЯ“ ЕООД и се приспада сумата съответстваща на повредата.

При замърсен и непочистен компресор за антидекубитален дюшек се удържат 15 лв.
При връщане на компресора на антидекубиталния дюшек от депозита, оставен за него при получаването му се приспадат сумата от сбора на наемните дни и сумата от евентуалните повреди и/или замърсяване. В случай, че наемната сума е по-голяма от оставения депозит, то разликата се доплаща.

„ДАЯ“ ЕООД е лицензирана по българското законодателство фирма за предоставяне на безплатни помощни средства като инвалидни колички, тоалетни столове, столове за баня, комбинирани тоалетни столове, ходилки/проходилки, подлакътни патерици тип канадки, подмишечни патерици, бастуни, три и четириопорни бастуни, антидекубитални дюшеци за лежащоболни, антидекубитални възглавници и други помощни средства и резервни части и консумативи за всички изброени по-горе медицински изделия и помощни средства за хората с увреждане.

Затваряне
Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира близо до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:
Понеделник ÷ Петък: 09:00 до 18:00 ч

Обедна почивка: 12:30 до 13:30 ч

Събота: 10:00 до 14:00 ч

Неделя: почивен ден

Вижте пълните адреси на магазините

Затваряне Количка
Затваряне Харесани
Наскоро разгледани Close
Затваряне

Затваряне
Меню
Категории