Болнично легло под наем" />

Болнично легло под наем

Болнично легло под наем, механично, с две функции. Леглото има тръбна стоманена конструкция. Прахово боядисано покритие. Подвижна секция за гръб чрез независим лост – манивела. Подвижна секция за крака чрез независим лост – манивела. Стабилна платформа за дюшек с отвори. Максимално допустимо тегло на ползвателя 120 кг. Без колела. Удобно и лесно за сглобяване.

Размери на болнично легло под наем:

Допълнително оборудване за болнично легло:

Условия за получаване на болнично легло под наем:

Наемът е 100 лв. на месец, като минималния срок за наемане на леглото е 1 месец. Заплаща се депозит в размер на 390 лв., при наемането на леглото и подписването на договор в наш офис.

При задържането на леглото за повече от 1 месец наемът му ще бъде по 3 лв. на ден.
Връщането на леглото трябва да бъде във вида, в който е било наето, без повреди и почистено. В случай, че леглото се връща с повреди, то те се оценяват според „Ценовата листа на частите, консумативите и услугите“ на фирма „ДАЯ“ ЕООД и се приспада сумата съответстваща на повредата.

Леглото се отдава по наем без матрак. Предлагаме възможност за закупуване на матрак за болнично легло плюс непромокаем калъф, на обща цена от 125 лв.

При желание от Ваша страна извършваме доставка, монтаж и демонтаж на леглото, като цената за гр. София е 50.00 лв., а за друго населено място, по-договаряне.

Наемът на допълнителното оборудване се заплаща отделно!

Navigation
Затваряне

Количка

Viewed

Наскоро разгледани

Close

Категории