fbpx

Патерици и бастуни под наем

Патерици и бастуни под наем

ДАЯ ЕООД предлага патерици и бастуни под наем, като при всеки наем се прилага индивидуалния подход за избор на подходящо помощно средство, съгласно нуждите и спецификата на всеки потребител.

Условия за получаване на патерици и бастуни под наем:

  • Заплаща се депозит в размер на 20 лв. за 1 брой патерица или бастун
  • Наемът е по 1 лв. на ден за 1 брой патерица или бастун, като минималния срок за наемане на помощното средство е 5 календарни дни
  • При задържането и използването на помощното средство за повече от 20 календарни дни наемът на ден за 1 брой патерица или бастун ще бъде по 0.50 лв
  • Връщането на помощното средство трябва да бъде във вида, в който е било наето, без повреди и почистено.

В случай, че помощното средство се връща с повреди, то те се оценяват според „Ценовата листа на частите, консумативите и услугите“ на фирма „ДАЯ“ ЕООД и се приспада сумата съответстваща на повредата.

При замърсено и непочистено помощно средство се удържат 5 лв.

При връщане на помощното средство от депозита, оставен за него при получаването му се приспадат сумата от сбора на наемните дни и сумата от евентуалните повреди и/или замърсяване. В случай, че наемната сума е по-голяма от оставения депозит, то разликата се доплаща.

„ДАЯ“ ЕООД е лицензирана по българското законодателство фирма за предоставяне на безплатни помощни средства като инвалидни колички, тоалетни столове, столове за баня, комбинирани тоалетни столове, ходилки/проходилки, подлакътни патерици тип канадки, подмишечни патерици, бастуни, три и четириопорни бастуни, антидекубитални дюшеци за лежащоболни, антидекубитални възглавници и други помощни средства и резервни части и консумативи за всички изброени по-горе медицински изделия и помощни средства за хората с увреждане.

Затваряне
Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира близо до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:
Понеделник ÷ Петък: 09:00 до 18:00 ч

Обедна почивка: 12:30 до 13:30 ч

Събота: 10:00 до 14:00 ч

Неделя: почивен ден

Вижте пълните адреси на магазините

Затваряне Количка
Затваряне Харесани
Наскоро разгледани Close
Затваряне

Затваряне
Меню
Категории