fbpx

Отзиви за нас

Част от отзивите и писмата, които сме получили през годините за усилията си за предоставяне на медицински изделия и помощни средства, приспособления и съоръжения за хората с увреждания

  • г-жа Цонка Ончева, София

          “Понякога в живота настъпва събитие, след което всичко се променя и тръгва в коренно различна посока. В такава стресова ситуация, човек е принуден да решава много и разнородни проблеми. И то в дефицит на време. Така стана и с мен. Майка ми се разболя внезапно и остана на легло. Никога преди това не бях се сблъсквала с толкова тежко изпитание. За мой късмет в този труден момент попаднах на ДАЯ. По-скоро ДАЯ ме откри и ми предложи комплект от всички необходими помощни средства. Нещата, които получих благодарение на служителите на фирмата направиха обслужването възможно най-леко и удобно както за майка ми, така и за мен. Освен това много от тежките административни формалности и процедури бяха поети от представител на Дая и по този начин ми бяха спестени много време и усилия в неизбежния диалог с различни институции и служби. Най-впечатляващото за мен беше отношението на служителите. Почувствах се обгрижена и обградена с внимание и съчувствие. Няма ден, в който използвайки инвалидната количка да не спомена с благодарност имената на Илиян Илиев и Атанас Кюркчиев – хората, които бяха до мен и съумяха  с професионализма и човечността си да ми окажат безценна помощ и подкрепа.”

6.3.2017                                                  С уважение и благодарност: Цанка Онкова

гр.София

………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  • БЛАГОДАРСТВЕНО ПОСМО от “Пета МБАЛ-София” ЕАД

                    Уважаеми екип на ДАЯ ЕООД,

      Днес на 05.01.2016г. благодарение на Вас спешен кабинет към “Пета МБАЛ-София” ЕАД получи дарение от ДАЯ ЕООД – Пациентска носилка – 1 брой.

 Искам да изкажа огромната си благодарност и уважение към Вас и вашата фирма, която реализира дарението, с което ще се улесни работата на екипите от спешен кабинет на “Пета МБАЛ-София” ЕАД.

Прекланям се пред Вас, като личност и пред дарителската мисия, която сте поел да изпълнявате в името на доброто и бързо обслужване на тежкоболни пациенти.

Дай Боже да има повече достойни ценности хора като Вас.

Сърдечно Ви пожелавам здраве и късмет и да не загасва пламъкът на добрината у Вас.

С уважение:

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА “ПЕТА МБАЛ СОФИЯ” ЕАД, Д-Р БОРИЛ ПЕТРОВ

Линк към писмото:Дая Медицински Изделия Отзиви за нас

………………………………………………………………………………………………………………………………………

  • БЛАГОДАРСТВЕНО ПОСМО от инж. Петър Моллов, Заместник-кмет на Столична община – район “Искър” 

През месец август 2016 година администрацията на район “Искър” закупи изкачващо устройство за инвалидни колички Liftkar PTR от фирма “ДАЯ” ЕООД. Средствата за покупката бяха дарени от държавно предприятие “Управление на въздушното движение”. Устройството се указа изключително удачно за допълване на транспортната услуга със специализиран Микробус, която район “Искър” предоставя за хора с увреждания на двигателния апарат по проект “Хиляди истории и една мечта”.
Достъпът до асансьорите в повечето жилищни блокове в района се възпрепятства от стълби, които са трудно преодолими, а в някои случаи и непреодолими за хората с увреждания. Закупеното устройство ни даде възможност за справяне с този проблем.
Изключително сме благодарни на държавно предприятие “Управление на въздушното движение” за предоставеното ни дарение и на фирма “ДАЯ” ЕООД за коректното отношение при придобиване на изкачващото устройство за и обучението на нашият състав за неговото ползване.

Инж. Петър Моллов, Заместник-кмет на Столична община – район “Искър”.

………………………………………………………………………………………………………………………………………

  • БЛАГОДАРСТВЕНИ ПОСМА от МЕНТАЛ ЛИГА – Неправителствена организация, работеща в сферата на деца, младежи и възрастни с увреждания.

Уважаеми екип на ДАЯ ЕООД,

Бихме искали с това писмо да изразим нашите благодарности във връзка с осигурената Ви подкрепа на организирания от МЕНТАЛ ЛИГА Международен форум в контекста на международния ден на хората с увреждания в Бургас.

За голяма част от обществото ние – хората с уврежданя все още сме невидими, като този факт е налице от гледна точка на недостъпната околна среда. Именно вие се отзовахте на нашия зов и ни подкрепихте осигурявайки ни високотехнологично, модерно и иновативно решение за да можем да присъстваме на това вашно събитие.

Огромно БЛАГОДАРЯ от името на нашите благодарни членове.        

Иван Карагьозов, Главен Секретар МЕНТАЛ ЛИГА.

До “ДАЯ” ЕООД

Уважаеми колеги,

Имам удоволствието да отправя положителните отзиви, които са отразени на годишното общо събрание на СНЦ МЕНТАЛ ЛИГА. На събитието бе коментирана вашата отзивчивост, високо професионална експертиза в областта на хората с увреждания, както и благородното отношение на целия ви екип във връзка с множеството съвмести дейности, които сме организирали и реализирали. Щастлив съм да ви съобщя, че вашата компания е номинирана и наградена със специален символ – сертификат, който ще получите на нашата ежегодна церемония на 3-ти Декември – международния ден на хората с увреждания, която ще се състои в град Бургас. Това високо отличие е скромен израз на благодарността на стотиците хора с увреждания, на които успяхте да помогнете по един или друг начин.

От вечно признателните.

Иван Карагьозов, Главен Секретар МЕНТАЛ ЛИГА.

Затваряне
Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира в близост до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:

Уважаеми клиенти, имайте предвид, че магазинът ни ще бъде отворен на 27 Май 2024г!

Моля, да ни извините за причиненото неудобство!

Понеделник ÷ Петък:

09:00 до 17:30ч

Обедна почивка:

12:30 до 13:00ч.

Събота и Неделя: Почивни дни!

Вижте пълния адрес на магазина

Затваряне Количка
Затваряне Харесани
Close Наскоро разгледани
Затваряне
Сравняване на Продукти (0 Продукта)
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Затваряне
Категории