Разсрочено плащане

За да улесним максимално нашите клиенти, ние от ДАЯ ЕООД вече предлагаме възможност за получаване на стоки с разсрочване на плащането на всяка покупка на стойност над 100 лв. при минимално оскъпяване за срок от до 3 години.

Предлагаме партньорство с TBI Bank като за да получилите нужните ви продукти трябва предварително да се свържете с нас за да проверим наличността, а след това през нашия сайт и електронен магазин с натискане на бутона Купи с TBI Pay да кандидатствате и след като получите одобрението да се свържете с нас за да получите нужните ви продукти. 

Минималната сума за кредитиране е 100 лева, като е възможно да добавите няколко продукта в количката и да кандидатствате за цялата сума т.е. не е нужно стойността на един продукт да е 100 лв. Максималната сума за кредитиране, която сме договорили е 30 000 лева.

Условия за TBI Bank кредитиране

Пазарувай в няколко стъпки:

  1. Избери желания продукт сайта на търговеца, натисни „Купи с TBI Pay” и избери срока на изплащане. Очаквай обаждане от служител от Центъра за обслужване на клиенти на TBI за събиране на допълнителни данни от теб.
  2. След обаждането ще получиш отговор на заявката си чрез SMS. В случай на одобрение, ще получиш SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачиш личната си карта.
  3. След потвърждаване на личността ти от страна на TBI, ще получиш чрез SMS и email линк с документите, които предстои да подпишеш за завършване на покупката на изплащане. Последва обаждане от служител, който да подпише с теб пакета документи посредством изпратен чрез SMS до теб ОТП-код. След подписването им ще получиш целия набор документи на подадения от теб email.
  4. Очаквай желаните покупки на посочения адрес в срока, посочен от ДАЯ ЕООД.

Какви са предимствата да пазаруваш с TBI Pay

  • Пестиш време – пазаруваш изцяло онлайн от всяка точка, в която имаш активен интернет,  без да си ограничен от работно време на физически обект или банков клон;
  • Получаваш отговор на заявката си до минути;
  • Данните ти са напълно защитени – преминаваш дигитализирана верификация и подпис със специален код. Процесът по подписване е 100%, дигитализиран и съобразен с изцяло с ГДПР правилата. Не се налага да инсталираш допълнителни приложения за подпис или да си правиш допълнителни регистрации;
  • Погасяваш вноската си, както ти е удобно онлайн/офлайн – TBI Bank ти предоставя 11 удобни начина да платиш месечната си вноска, ползвайки услугата TBI Pay, като вече можеш да го направиш светкавично бързо отвсякъде през мобилното ни приложение TBI Bank App.
Бързи контакти

+359 2 967 66 87
+359 877 0877 94

ЦЕНТРАЛЕН МАГАЗИН:
гр.София, ул.“Петра” №6
Магазинът се намира в близост до входа на Спешно отделение на УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ” (Болница ИСУЛ)

Работно време:

Понеделник ÷ Петък:

09:00 до 17:30ч

Обедна почивка:

12:30 до 13:00ч.

Събота и Неделя: Почивни дни!

Вижте пълния адрес на магазина

Количка
Харесани
Наскоро разгледани
Сравняване на Продукти (0 Продукта)
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Сравни продукта
Категории